Economia comunal / Notícies Cooperatives

Una trobada amb la P2P Foundation a Som Comunitat

Dissabte al captard. A Som, a la Torre de Pujarnol, hi arriba gent del Pla de l’Estany i de la Garrotxa, alguns havent passat a migdia per Ultramort, on l’amfitriona ha estat la Raquel: l’Aina, en Vadó, en Dídac i la Julie, la Montserrat i en Xavier…, i de Barcelona, l’incansable Joel i la no menys animosa Maria Antònia, a més de la Sonia Palomar des de l’Empordà, que acompanyen la gent de la P2P Foundation: Stacco Troncoso, Kevin Flanagan i Anne Marie, també Alain Ambrosie, de Remix the Commons. I els amics de Som: Quel i Luis, que ens abasteixen de cafès i tes en l’apacible tarda primaveral d’aquest 9 de maig.

Es fan les presentacions des del cor: qui som, què fem, per què ens hem involucrat a la CIC, quines dificultats hi trobem…?

Kevin, Stacco (que fa alhora de traductor, junt amb Joel i Dídac) i Alain fan preguntes molt pertinents, tant a nivell més tècnic (quant a la CAC, per exemple) com sobre allò que pensem i sentim i les maneres en què podem col·laborar amb la P2P Foundation.

Es fa tard i es fa fosc. Hem posat en comú, davant la gran taula a l’era de Som, el pensament i l’amor comunals. Iniciem el camí de tornada a les llars de la muntanya i del pla amb la il·lusió d’haver avançat una mica més pel bon sender. Fent i desfent, aprèn l’aprenent!

[Fotos de Guy James.]

[wzslider autoplay=”true” info=”true”]

 

Tags: , , ,

One Comment

  1. Preciós, benvolgut Xavier, preciós retrat del caliu d’aquest dia. Mercès moltes, per la teva, sempre, excepcionalment excel·lent bona feina i il·limitada dedicació.