Oficina de Transport

Aquest article també està disponible en: Castellà Anglès German

Print Friendly, PDF & Email

L’Oficina de Transport (OT) s’emmarca en el Sistema Públic Cooperatiu Integral (SPCI) de la Cooperativa Integral Catalana (CIC), amb els objectius que es detallen:

  • Conscienciació: del que implica el transport de les persones, amb els seus costos directes i indirectes, per al medi ambient i les persones per tal que a partir d’aquesta reflexió puguem caminar cap al transport gratuït.
  • Autonomia: per reduir la dependència cap al petroli i altres combustibles derivats, i sortir de les multinacionals i els estats que redueixen l’apoderament humà per caminar cap a una autogestió col∙lectiva real.
  • Cooperativisme: fomentar la propietat col∙lectiva i els transport col∙lectiu. Sortir de l’individuo individualista amb les seues propietats d’ús únic.
  • Visió eco­lògica i sostenible: organitzar­se la vida per tal que l’habitual sigui el transport a peu, en bicicleta o bé amb l’ús combustibles de Km 0.
  • Desobediència: respectar la regla del sentit comú universal, i quan sigui irremediable intentar esquivar les ordres d’un Estat que venen dictades per les empreses gestores (transport públic, peatges, etc) essent perjudicat el poble.

Dades de l’Oficina de Transport

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE