Organització

La Cooperativa El Poblet es una cooperativa de treball associat i com a tal celebra anualment vàries trobades de socis/es treballadors. L’assistència a les mateixes es important per establir nexes entre els socis de la cooperativa i crear xarxa entre nosaltres.

Acostumem a convocar trobades on es mes important el fet de la trobada mateixa que els temes que es puguin tractar. El format acostuma a ser un dinar / jornada a algun projecte soci de la cooperativa o be a la seu de la mateixa a Barcelona.

Venim d’un procès assembleari molt experimentat i un aprenentatge molt potent i creiem que la relació entre els/les  socis/es  es fonamental per créixer tant com a eina autogestionada i com a xarxa que posa en contacte projectes, productes, bens i serveis.

En la part d’intercanvis entre sòcies, tenim a la nostra disposició una eina que facilita els mateixos : la moneda social, l’Eco coop. Mitjançant aquest sistema d’intercanvi econòmic podem establir relacions basades en el mutu coneixement i en la paritat econòmica. També en un futur proper incorporarem l’ús d’una criptomoneda justa , anomenada faircoin com a unitat per poder fer intercanvis entre territoris.