Actualitat / Cursos / Destacats / Educació

S’inicia la inscripció al Summer Camp Garrotxa 2015

Els pròxims 10, 11 i 12 de juliol d’enguany torna amb força una nova edició del Summer Camp Garrotxa, en què s’oferiran diferents continguts relacionats amb el món de l’administració de sistemes, desenvolupament, xarxes i el món DIY (do it yourself, «fes-ho tu mateix») en un espai completament atípic, en el medi rural, envoltats de les delícies paisatgistiques de la Garrotxa, més concretament al Mas Comademont (Batet de la Serra).

comademont

Cada any s’intenta que l’experiència sigui inoblidable i diferent, i cada any és un nou experiment on trobem sinergies amb diferents col·lectius i entitats properes al territori, sempre en un ambient familiar. S’ha compartit espai amb la Volcànica LAN Party, han col·laborat amb nosaltres persones de l’Ecoxarxa  Garrotxa, Guifi-olot i la Greda, etc. Aquest any, doncs, es compartirà l’espai amb unes altres jornades, les SAX (Salut, Amor i Xarxa), les jornades anuals del projecte guifi.net, el qual disposa de la xarxa de telecomunicacions oberta i creada per als propis usuaris més gran del món.

L’objectiu és ampliar el tipus de continguts i ajudar a teixir una xarxa de contactes de persones amb interessos comuns, afavorint la retroalimentació dels projectes dels participants, sempre des de l’òptica de compartir els coneixements i experiències.

Fins al 21 de juny hi ha temps per confirmar la vostra assistència. Cal insistir en la importància de formalitzar el vostre registre al més aviat possible per tal de tenir una previsió d’assistència (tant per a l’allotjament com per als àpats). La casa disposa d’una 50a de places, però com cada any hi haurà zona d’acampada.

Si voleu presentar una xerrada per a algun dels dos esdeveniments, poseu-vos en contacte amb Blackhold i/o indiqueu-ho al moment de fer el registre.

+ Informacióhttp://summercamp.cat
Inscripcióhttp://summercamp.cat/inscripcio-scg15/

05-970x370

Tags: , , ,

Comments are closed.