Actualitat / Projectes

Punt Moc estrena «Denàrius world» a la 28a Mostra d’Igualada

Aquest divendres 31 de març, a la mitjanit, la companyia de teatre Punt Moc, associada a la CIC, estrena l’espectacle Denàrius world a la  28a fira de teatre infantil i juvenil, la Mostra d’Igualada.

Els actors Guillem Boada, Juli Boada i Héctor Boada —dirigits per Valentina Temussi i Oscar Valsechi–, a través de la conjunció sorprenent entre el cos i la veu, el moviment i la forma, el gag i la poesia, ens mostren en aquest nou espectacle 6 històries paral·leles explicades per 3 actors que interpreten a més de 80 personatges en aquest nou espectacle.

El Món DENARIUS és aparentment senzill i alegre. Tot és veloç, instantani i eficient. El Món DENARIUS, té una forma rodona perfecte… igual que una moneda. Exactament igual que una moneda quan la fas giravoltar com una baldufa… i aleshores descobrim les dues cares.

Punt Moc ofereix els seus espectacles, també, en moneda social i per poder usar-la cal prèviament fer arribar un missatge a info@puntmoc.com on deixar el vostre nom, quantitat de reserves i el número de compte al CES o l’IntegralCes, per manera de poder recollir les entrades a la taquilla del teatre.

Tags: , ,

Comments are closed.