Actualitat / Destacats / Educació

Octubre 2016-Juny 2017: formació per acompanyar els infants amb respecte

En cada fase del desenvolupament, els infants ens plantegen diferents tipus d’interrogants que, moltes vegades, no sabem com abordar, ni tan sols per on començar.

Som una generació d’adults, pares i mares, que volem acompanyar i educar des de la confiança, la llibertat i el respecte. La majoria de nosaltres no hem estat acompanyats ni educats d’aquesta manera, així que partim des d’una idea o una imatge, sense tenir referents vivencials ni antecedents reals.

Des de petits hem perdut aquest contacte amb el nostre ésser, amb la nostra veritable essència, amb la intel·ligència auto-reguladora pròpia de la nostra naturalesa humana, i és per això que necessitem referents externs per sostenir-nos.

Els infants vénen a les nostres vides per portar-nos el regal de tornar al contacte amb nosaltres, des d’aquest lloc intern, silenciós, infinit.

Mirades des de l’Ànima es proposa com un espai i un lloc des del qual iniciar un camí de tornada cap a aquesta connexió interior amb la nostra pròpia saviesa, com una porta cap al nostre interior, per mirar-nos, per retrobar-nos, per redescobrir-nos i d’alguna manera transformar quelcom que ens afebleix i que, per tant, ja no necessitem.

Els creadors d’aquesta formació són:

Pere Juan (pare, psicòleg, psicomotricista i co-fundador de La Caseta) i Celeste Vaiana (mare, psicòloga i assessora educativa).

Tota la formació i cada trobada en particular neix de la fusió del gran potencial dels dos, referents de l’educació respectuosa que tenim més a prop.

22 Octubre: L’infant interior
26 Novembre: Dol, separació, frustració
28 Gener: Límits i conflictes
25 Febrer: El joc i la comunicació
25 Març: Metodologia
29 Abril: Procés Creatiu
27 Maig: Família, vincles i relacions
17 Juny: Presència

Important:

És una formació contínua de 8 mesos. Quan ens hi inscrivim ens comprometem a assistir a tots els tallers i a abonar el valor complet de la formació, encara que ens sorgeixi un imprevist que ens impedeix assistir a un dels tallers. Aquest compromís és important per a l’efectivitat de la formació, en la qual el treball en grup i la continuïtat tenen un paper fonamental.

Horari: 10.00h a 18.30h

Inversió:

La formació completa té el valor de 800 €/68h.
Els socis de Mirades tenen descompte.
Els beneficis d’aquesta formació van destinats a la sostenibilitat del projecte.

Més informació:

hola@sommirades.org

Inscripcions fins al 18 de Setembre
Places limitades!

Tags: , , , ,

Comments are closed.