Col·lectivització / Destacats / Ecologia / Economia comunal / Projectes / Revolució Integral

Neix Replicat, la plataforma d’intercanvi de tecnologia de codi obert sense ànim de lucre

Replicat, promoguda des de la XCTIT (Xarxa de Ciència, Tècnica i Tecnologia de la Cooperativa Integral Catalana [CIC]) és una plataforma pionera en el seu àmbit i té l’objectiu de ser un canal de difusió i divulgació de tots aquells productes, projectes, prototipus, serveis i formacions, persones i col·lectius que tenen com a base el desenvolupament tecnològic des dels principis ètics respectuosos amb el medi ambient i les persones, cobreixen necessitats o milloren les existents i avancen en el propòsit de fer un món més habitable i sostenible, ple de comuns i de poder popular.

Amb Replicat creem una xarxa tecnològica i científica independent dels interessos mercantils, aquells que generen desigualtats i que centren les seves activitats a generar els majors beneficis possibles, deixant de banda principis vitals per a nosaltres, com són la protecció del medi ambient, la cura de les tradicions ancestrals, l’enfortiment del territori local, el treball en condicions dignes i en equitat, la cooperació entre persones i col·lectius i l’autogestió descentralitzada.

Replicat és una plataforma pionera perquè permet finançar prototips i contribuir activament en totes les parts del procés, incentivant el disseny, la investigació i el desenvolupament tecnològic amb suport des del poder popular. És precursora en la seva estructura, gestió i formes relacionals, ja que inverteix els ingressos obtinguts per tothom que hi participa i hi col·labora la en el finançament de noves iniciatives i projectes.

Replicat_logo_RGB_600X600_catSempre podeu comprar o donar suport a les campanyes de finançament de forma lliure i gratuïta, però si us feu soci-col·laborador de Replicat podreu:

 • Crear la vostra botiga virtual a la plataforma Replicat, vendre i distribuir els vostres productes de manera autònoma o anunciar les vostres formacions i serveis.
 • Obtenir finançament i campanyes de donació per als vostres prototips i projectes.
 • Rebre assessorament inicial sense cost.
 • Rebre un butlletí bimensual dels últims processos i desenvolupaments realitzats des de la XCTIT, novetats i notícies de Replicat.
 • Obtenir un compte Llum per poder intercanviar a través de la moneda social allotjada a l’IntegralCes.
 • Formacions i serveis amb descompte.
 • Contribuir a l’autogestió de la plataforma Replicat.
 • Participar en les decisions d’inversió i suport a altres iniciatives en l’assemblea semestral de la plataforma web Replicat.

A més a més:

 • Tindràs accés als serveis que es generen a través de la xarxa XCTIT.
 • Participaràs de la xarxa XCTIT a través dels grups de treball i l’assemblea de la xarxa XCTIT.
 • Qualsevol persona major d’edat, o en el cas de menors acompanyats per un adult, pot fer-se soci-col·laborador.
 1. Omple el formulari per fer-te soci-col·laborador.
 2. Participa amb una quota de:
 • 15 euros / semestrals quota individual;
 • 25 euros / semestrals quota col·lectiva.

Estem començant la campanya de socis col·laboradors, per això les primeres 5 persones que s’associïn tindran de franc la seva participació durant el primer any.

+ Informació sobre l’associació-col·laboració a Replicat.

Tags: , ,

Comments are closed.