Notícies Cooperatives

La Botiga Virtual El Poblet

http://botiga.elpoblet.org/

Era una cosa que teníem pendent. Si, desprès d’anunciar a les nostres sòcies la posta en marxa d’una espai de trobada i de comerç cooperatiu, dirigit especialment per a les sòcies de la Cooperativa El Poblet :http://botiga.elpoblet.org/ calia fer un breu article al web de la cooperativa i també explicar que l’accés a aquesta botiga per part de nous projectes està inclòs en la quota cooperativa trimestral. Som una Cooperativa de Treball Associat que ofereix, productes, bens i serveis, en àmbits diversos com la Salut, la Bioconstrucció, l’Artesania, l’Animació, la Pagesia,l’Alimentació… sempre mantenint els criteris de sostenibilitat i d’oferta directa de la producció i dels serveis que oferim.

En els temps que estem vivint, creiem fermament que les Cooperatives som l’alternativa econòmica que ens permet desenvolupar els nostres projectes de forma comú sense perdre la nostra llibertat i autonomia com a persones.

Per tant fem una Crida a les nostres sòcies, i a les futures sòcies a que fem servir aquesta nova Botiga Virtual Cooperativa que poc a poc anirà oferint cada cop mes , nous productes, bens i serveis des de aquesta oferta de proximitat i economia justa. Recordem que la Cooperativa El Poblet es manté de les quotes i aportacions de les seves sòcies i que No rep cap subvenció ni ajuda de cap administració de l’estat,generalitat o ajuntament.

Salut, Cooperativisme i Autogestió

Tags: , , , ,

Comments are closed.