Cursos / Esdeveniments / Salut

Identifica plantes silvestres i comestibles a Pujarnol

L’Espai de Salut de Som Comunitat, a la Torre de Pujarnol, presenta una Ruta guiada a la natura d’identificació de plantes silvestres i comestibles. Això serà aquest diumenge 11 de maig (dia propici de sant Ponç, patró dels herbolaris), a partir de les 10:00 h del matí.

prépartion-salade-sauvageEs tracta de passar un dia de primavera per aprendre a reconèixer les plantes més exquisides i nutritives a l’entorn de la Vall de Pujarnol, a la comarca del Pla de l’Estany, reserva natural de la biosfera.

Hi aprendreu a identificar entre 20 i 50 plantes silvestres comestibles de temporada. Després és farà un dinar amb la preparació d’unes quantes de les plantes trobades amb un menú del xef!

La durada prevista d’aquesta activitat és d’unes 3 hores, en un recorregut d’entre 2 i 5 km i una dificultat baixa quant a la caminada. Cal, doncs, portar calçat còmode i una bossa per posar-hi les plantes. Si us convé, també podeu portar uns guants.

Infos bàsiques

  • El guia d’aquest descoberta serà Bastian Tave, naturòpata, terapeuta holístic i facilitador de salut.
  • El cost és de 20 euros (i es pot pagar el 25% en moneda social).
  • Contacte: som@riseup.net / 633 383 432 / 665 065 167. Cal que confirmis per una d’aquestes vies que hi vols participar.
  • Som Comunitat. Torre de Pujarnol. Carretera de Pujarnol, km 6,5, 17834 , Porqueres.
Tags: , ,

Comments are closed.