Actualitat / Cursos / Destacats

El Grup de Joc de la CIC organitza les Convivències per a adolescents 2015

El Grup de Joc, un dels dos col·lectius del projecte Convivències per a Adolescents* de la Cooperativa Integral Catalana (CIC), ja hem començat a organitzar les convivències per a aquest estiu de 2015.

Som un grup de joves, famílies i acompanyants que col·laborem per la continuïtat de l’experiència iniciada l’any 2013 per l’Oficina d’Educació de la CIC.

Volem oferir a les persones adolescents un temps i un espai per conviure, compartir, experimentar i jugar. Dos dels centres que ens inspiren, i al mateix temps ens alimenten, són l’acompanyament i el lloc on s’esdevé la convivència.

  • La figura de l’acompanyant adult s’obre a una pràctica respectuosa des de l’observació i l’escolta, facilita la llibertat individual, així com el desenvolupament de relacions humanes plenes dins del grup.
  • Aquesta experiència és viscuda en el marc d’espais comunitaris i/o projectes alternatius i autogestionats. Vivència, aprenentatge i alternança fan rotllana i nodreixen totes les parts implicades.

Si sents que et ressona la proposta, si ens vols conèixer, si t’hi vols sumar…, posa’t en contacte amb nosaltres! Escriu a Marian, persona d’acollida del Grup de Joc: mariannueva@hotmail.com.

Som en construcció permanent!

* Actualment, hi ha dos grups de convivències en funció de processos vitals diferents. Un és l’anomenat Grup de Joc: joves que són entre l’etapa inicial i mitjana de l’adolescència; l’altre és l’anomenat Krub de Devad: col·lectiu autogestionat de joves més grans.

Tags: , , ,

Comments are closed.