Nachrichten / Notícies CIC

FiraCIC, una nova eina per a firaires, artesans i artistes

Aquest article també està disponible en: Katalanisch Spanisch Italienisch Englisch

Print Friendly, PDF & Email

1394010712Com a conseqüència dels acords presos en sengles assemblees de la Cooperativa Integral Catalana, s’ha posat en marxa un nou grup de treball de coordinació de fires i firaires d’aquesta que hem batejat com a FiraCIC.

FiraCIC vol enfortir el vincle entre l’activitat d’autoocupació de firaires, artesanes o artistes i els objectius socials, econòmics i polítics de la CIC a les fires i als mercats al territori.

Els objectius són, principalment, muntar les nostres pròpies fires (FIREM), facilitar als firaires la inscripció a altres fires per poder anar-hi de manera col·lectiva i facilitar la participació al Mercat Virtual que s’està creant des de la CIC.

Convidem tots els firaires, artesans i artistes associats a la CIC a donar-se d’alta a la nostra llista de correu des d’aquest vincle, per tal de rebre tot el que correspongui a la comunicació, informació i difusió de les fires, tant les que organitzarem des de la CIC com les organitzades per altres entitats.

Al mateix temps també us convidem a donar-vos d’alta al grup de FiraCIC a la Xarxa Social de la Cooperativa Integral Catalana per a la coordinació de firaires  i al seu subgrup FIREM.

En breu hi haurà més notícies, especialment sobre els procediments per participar-hi.

Per a més informació us podeu adreçar a firacic@cooperativaintegral.cat.

Share Button
Tags: , ,

Leave a Reply

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.

*

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE