Destacats / Notícies Cooperatives

FiraCIC, una nova eina per a firaires, artesans i artistes

1394010712Com a conseqüència dels acords presos en sengles assemblees de la Cooperativa Integral Catalana, s’ha posat en marxa un nou grup de treball de coordinació de fires i firaires d’aquesta que hem batejat com a FiraCIC.

FiraCIC vol enfortir el vincle entre l’activitat d’autoocupació de firaires, artesanes o artistes i els objectius socials, econòmics i polítics de la CIC a les fires i als mercats al territori.

Els objectius són, principalment, muntar les nostres pròpies fires (FIREM), facilitar als firaires la inscripció a altres fires per poder anar-hi de manera col·lectiva i facilitar la participació al Mercat Virtual que s’està creant des de la CIC.

Convidem tots els firaires, artesans i artistes associats a la CIC a donar-se d’alta a la nostra llista de correu des d’aquest vincle, per tal de rebre tot el que correspongui a la comunicació, informació i difusió de les fires, tant les que organitzarem des de la CIC com les organitzades per altres entitats.

Al mateix temps també us convidem a donar-vos d’alta al grup de FiraCIC a la Xarxa Social de la Cooperativa Integral Catalana per a la coordinació de firaires  i al seu subgrup FIREM.

En breu hi haurà més notícies, especialment sobre els procediments per participar-hi.

Per a més informació us podeu adreçar a firacic@cooperativaintegral.cat.

Tags: , ,

11 Comments

 1. Hola, Gràcies per la labor tan important que esteu fent.

  Ja fa un temps que vaig deixar de fer fires degut a que em varen contractar en un empresa relacionada amb les artesanies que jo faig però, junt amb d’altres companys, gestiono una fira de productes artesans a Vila-seca, Tarragona, on hi participen molts artesans que están associats a la CIC. Per això, m’agradaria estar informat del que esteu fent.

  Gràcies novament i, éxit amb tot.

 2. Hola,
  M’agradaria saber on puc trobar un catàleg de firaires de Catalunya.
  Volem una fira diferent a les típiques de vi, formatge,… al nostre poble.
  Ens agradaria que combinés mercat i activitats lúdiques relacionades amb el tema de la fira.
  Som d’un poble de l’Alt Empordà d’uns 500 habitants, situat entre Figueres i l’Escala.
  Moltes gràcies,
  Dolors

 3. Algú em podria indicar la manera de trobar un firaire determinat. No sé el seu nom, llavors podria ser per la seva especialitat.

 4. Voldríem connectar amb firaires artesans amb motius i objectes nadalencs pel mes de Novembre 2016. Estem a un poble de Cerdanya. Organitza l, Ajuntament amb espais interiors i exteriors, totalment gratuït per els firaires.
  poseu.vos en contacte. Gràcies

 5. buenas alguno sabe que tal es la fira del esparrec de gava..saludos

 6. bon dia companys…
  SOc l,ester i companya vostre… Us donc una eina que vaig montar fa temps… Es un facebook: Feriantes en accion.. hi han companys de tota espanya actualment… qualsevol pregunta o dubte us ho contestarem…
  salut a tots
  Ester
  607984568

 7. Bon dia,
  voldriem conectar amb firaires artesans per a la fira que organitzem a finals de setembre, som un poble del Gironès. L’ajuntament és qui organitza la fira amb espais exteriors.
  Telf. contacte 972405001

 8. Hola, treballo el macramé amb pedres, no estic donada d’alta com a autònoma i m’agradaria unir-me a una cooperativa per tal de poder fer fires, em podrieu guiar o donar informació”’ gracies

 9. Hola,aquest any he estat fent fires però els autònoms i altres ho fan molt difícil;com puc unir-me a una cooperativa per tal de pagar menys.Gràcies

  maimanetes

 10. Hola,
  M´agradaria donar-me d´alta amb vosaltres, però el mail que surt a la vostra web per a demanar informaciò de passos i condicions, no és válid.
  Podrieu donar-me informaciò? el meu correu és evampiera@gmail.com
  Gracies