Economia comunal

5 de maig. Es presenta a AureaSocial el projecte estratègic de la P2PF/CIC

Aquesta primavera s’inicia l’apropament entre la P2P Foundation (P2PF) i la Cooperativa Integral Catalana (CIC) per treballar conjuntament en un pla de transició cap al procomú, atenent a les tasques que desenvolupa el Grup de Treball en comú que es va iniciar l’any 2014 entre ambdues entitats.

Captura-de-pantalla-2014-07-31-a-les-11.49.21-300x100

Com a tret de sortida i de cara a entendre el projecte i fer-lo visible, s’ha organitzat una presentació pública a AureaSocial el dimarts 5 de maig a les 18:00 h., on es podrà debatre obertament sobre com entenem aquest procés de col·laboració, i sobre continguts tant interessants com el concepte de producció p2p (peer to peer) i el pla de transició cap el procomú que promouen des de la Fundació.

Michael Bauwens.

Michael Bauwens.

Del 30 d’abril al 13 de maig, diversos membres de la Fundació P2P —com Michael Bauwens, Stacco Troncosso, Ann Marie Utratel o Kevin Flanegan—, seran a Catalunya en qualitat d’observadors i per estudiar el procés polític i pràctic de la CIC, oberts i atents a entrevistes i trobades amb socis i projectes de diferents tipus, grups de treball, comissions, espais, i en definitiva tota trobada que nodreixi ambdues parts.

En qualsevol cas, per col·laborar a fer efectiva l’agenda d’aquest procés podeu ajudar-hi tot contactant amb Joel al correu joel@cooperativa.cat.

L’objectiu d’aquest apropament és trobar els punts en comú d’ambdós col.lectius com a fita de sortida cap a un plà de transició a llarg termini, que es definirà a mesura que s’avanci en la colaboració, si així ho decideixen les dues parts.

Existeix aquesta pàgina web per a proveir-nos de més informació sobre els plans de transició.

Esperem la vostra participació a la presentació i a les trobades previstes, de què anirem informant puntualment.

comuns

Tags: , , , ,

Comments are closed.