Destacats / Ecologia / Economia comunal / Salut

29-30 d’abril. La CIC a la 22a Fira de la Terra

L’Associació Dia de la Terra-Catalunya organitza el cap de setmana del 29 i 30 d’abril la 22a Fira per la Terra al passeig Lluís Companys i al Parc de la Ciutadella de Barcelona, una trobada que potencia la producció local, tot respectant les persones i els sistemes naturals. Enguany hi participen més de 200 artesans i més de 100 associacions i ONG d’arreu de Catalunya.

Com en els darrers anys, la Cooperativa Integral Catalana, aporta el seu granet de sorra en aquesta nova edició de la Fira de la Terra, en aquesta ocasió participant amb un espai de 60 metres lineals de parades de socis cooperatius en què s’oferirà un ventall ampli de productes artesans, béns i serveis: les teràpies, els refrescs destoxicants, les cerveses artesanes, la roba, la bijuteria, l’orfebreria, la roba de nadó, les fruites i els productes de la terra, els menjars vegans i ecològics, els ungüents, els mobles, els productes de cosmètica natura….

Us animem a assistir-hi i a participar d’aquest espai on s’ofereix tot aquest ventall de productes i serveis amb moneda social per a tothom que en disposi; per al qui no en disposi s’informarà de de com accedir a aquest sistema de crèdit mutu ofert per la CIC i d’altres xarxes autogestionàries mitjançant l’Integralces.

Trobareu les parades de la CIC al passeig Lluís Companys en aquest plànol (vegeu-hi les fletxes taronges) i amb aquestes coordenades:

  • CD7 02 Cooperativa Integral Catalana 30 metres.
  • CE7 02 Cooperativa Integral Catalana 30 metres.

Acte central: suport al Referèndum

La Fira per la Terra dedicarà el seu acte central (diumenge 30 d’abril a les 12 del migdia) a donar suport al Referèndum previst pel mes de setembre. Aturarem durant mitja hora l’activitat de la Fira per a fer un acte amb representants de l’Assemblea Nacional de Catalunya i el Pacte Nacional pel Referèndum.

Enguany a la Fira destaca també el gran Mercat de la Terra, un mercat d’agricultura ecològica i de Km 0 amb parades d’agricultors i pagesos que venen directament de l’hort, i comptem amb el suport i la col·laboració de Slow Food i Ecomercats de l’Empordà. La Fira inclou 200 parades d’artesans i més de 100 associacions i ONG’s que fan difusió del seu treball i activitat.

La Fira inclou activitats i tallers d’energies renovables, creixement personal, teràpies alternatives, salut i ecologia. També hi trobareu conferències i tallers per a tota la família, activitats infantils i música d’arreu del món.

La Fira per la Terra s’organitza per celebrar cada any el Dia de la Terra (22 d’abril). L’Associació Dia de la Terra forma part des que es va crear de la xarxa mundial Earth Day Network.
 

Tags: , ,

Comments are closed.