Economia comunal / Esdeveniments

21 de març, a Mataró: Fira de monedes socials i d’intercanvi

«El present crea el passat i no a l’inrevés»

Des de les Ecoxarxes les persones volem recuperar el contacte amb nosaltres i amb la terra, regir-nos pel Sol, per la Lluna, el vent, pel món en què habitem i no pels mercats.

capsalera mail

A l’equinocci el dia i la nit duren el mateix, es per això que des de l’Ecoxarxa del Maresme i l’Ecoxarxa del Baix Llobregat Nord s’organitza una Fira de monedes socials i intercanvi el 21 de Març 2015 a Can Fugarolas (carrer de Tolon, 18), a Mataró, des de les 08:14 que surt el sol a les 17:51 que se’n va a dormir.

En aquesta fira es vol donar màxima visibilitat a aquells productors i prosumidors que utilitzen les monedes socials i fan créixer les Ecoxarxes.

Cartell-equinocci-v6 TRZ COLOREls productes i serveis que es donin en la fira han de ser el 100% en moneda social. Si no teniu moneda social podreu canviar-la a la fira.

A la fira tothom utilitzarà la moneda Laie-Equinocci que només tindrà durada el mateix dia. S’ha posat el nom Laie pel fet que hi vindrà gent local i així es podrà difondre la moneda usada a la zona, amb què es pot entendreque es una moneda que dura més d’un dia.

Cada parada participant aportarà al comú el que bonament pugui en producte al fons comú de la fira. Aquests productes s’intercanviaran després a través del usuaris de les Ecoxarxes o d’altres que hi participin, tot aportant així un fons comú a les diverses Ecoxarxes participants, que es un dels objectius de la fira a més de trobar-nos i gaudir de l’equinocci.

Hi haurà diversos tallers de moneda social, Ecoxarxes, menjar col·lectiu, actuacions i cerimònies.

Els organitzadors s’obren a la possibilitat que aquesta data sigui la de la propera trobada anual d’Ecoxarxes.

Si hi voleu ser presents, proposar una actuació o posar una parada ompliu el següent formulari, fins a la data límit del 14 de març de 2015:

http://xctit.cooperativa.cat/2015/01/18/equinocci-ecoxarxa-del-maresme/

Si sou una Ecoxarxa i voleu fer la fira amb nosaltres escriviu a aquest correu-e:

albert@cooperativa.cat

Salut i bon intercanvi!

peu mail

Tags: , , , ,

Comments are closed.