Col·lectivització / Destacats / Notícies Cooperatives / Projectes

14-16 d’abril. Hack The Earth 2017! a Ca la Fou

Calafou, projecte públic productiu de la Cooperativa Integral Catalana situat a l’Anoia (Bioregió Sud), torna a organitzar, del 14 al 16 d’abril, en plena primavera (i en plena Setmana Santa), el Hack the Earth 2017!, la cinquena edició de les jornades d’autosuficiència.

Enguany, hi haurà tres zones ben definides:

 • Una de hacking, on es creuaran les tecnologies de llicència lliure amb l’art i la ciència.
 • La zona de noves estructures, on conèixer experiències de cooperativisme, treball en xarxa, autoocupació…
 • La zona de materials, on es farà reapropiació dels materials tradicionals i se’n descobrirà de nous per a caminar cap a l’autogestió.

Tot això a l’entorn inigualable de Calafou, entre el riu Anoia i el pont de la C15, on tots els animals humans hi som convidats i benvinguts (com sempre demanen que no hi porteu gossos!).

Si us ve de gust aportar algun taller o alguna activitat podeu enviar un missatge a calafou@riseup.net perquè et programin. També, hi haurà un espai durant l’esdeveniment per a propostes obertes.

Ben aviat, doncs, es difondrà la informació del programa amb els tallers confirmats.

 

Mentrestant, anoteu-vos el lema d’enguany: «Estàs farta de passejar verges per Sevilla a Setmana Santa? Vine a Calafou!».

Tags: , , ,

2 Comments

 1. Bones! Magradaria asistir a la jornada del cap de setmana q ve. On hauria donformar?

  Jordi

  • Xavier Borràs says:

   Vaja, a la notícia hi surt el web de l’esdeveniment i l’adreça de correu-e. Més informació perquè hi connecteu és impossible.