Actualitat / Col·lectivització / Economia comunal

12 de juny. Trobada per articular el moviment agroecològic

Una desena de col·lectius que promouen l’agroecologia i la sobirania alimentària des de diferents vessants (producció i consum organitzats, recerca, formació, divulgació, incidència, dinamització…) s’han animat a organitzar aquesta trobada el pròxim diumenge 12 de juny de 10:00 h a 20:00 h, a Can Comas (el Prat de Llobregat), i que té com a principal objectiu fomentar l’articulació del moviment agroecològic.Si sou part d’aquest moviment, hi esteu convocats.

Aquesta convocatòria es fa perquè creuen que, en el context socioeconòmic i polític actual, és més necessari que mai enfortir l’espai agroecològic i millorar la coordinació entre col·lectius. La proposta és, doncs, és fer la trobada e 12 de juny tots els col·lectius i persones que promouen l’agroecologia i la sobirania alimentària. Trobar-se per conèixer-se i reconèixer-se, per celebrar tot el que tenen en comú i tot el que s’ha construït fins ara. Trobar-se per reflexionar i conspirar plegades, per analitzar els reptes que hi ha i debatre com es poden superar. Trobar-se per tractar d’articular més i millor l’espai agroecològic, per concretar perquè volen coordinar-se i començar a definir com ho volen fer.

La trobada tindrà lloc a la masia de Can Comas, seu del Parc Agrari del Baix Llobregat (vegeu com s’hi arriba: http://bit.ly/1q0blRq). Us hi podeu inscriure en aquest formulari.

Cal omplir un qüestionari  amb el qual es vol contribuir a promoure la reflexió en el si dels col·lectius de l’espai agroecològic. Els col·lectius que vulguin compartir les seves reflexions poden fer-ho pujant-les en aquest enllaç: https://titanpad.com/6a3ikHzTx1.

Vegeu el programa de la trobada en aquest vincle i feu la màxima difusió de la convocatòria i del qüestionari.

Si teniu algun dubte o comentari el podeu adreçar a agroecologia.trobada@gmail.com.

Ens hi veiem el 12 de juny. Salut i agroecologia!
Convoquen:

Aliança per la Sobirania Alimentària de Catalunya.
Arran de terra. Eines per a la Dinamització Local Agroecològica.
El Teixit de la Terra, cooperativa de consum.
Germinal, cooperativa de consum ecològic.
Ecologistes en Acció. Àrea d’agroecologia i sobirania alimentària.
L’Aresta, cooperativa agroecològica.
La Xarxeta, xarxa de pagesos agroecològics de Catalunya.
Les Reperes Motivades.
Món Verd, cooperativa autogestionària de distribució de productes ecològics.
Observatori DESC.
PiC Vallès, producció i consum ecològic del Vallès Occidental.

Trobada-Agroecològica-12-de-juny

Tags: ,

Comments are closed.