Destacats / Publicacions / Revolució Integral

Vídeo amb la CIC i Enric Duran: Projekt A

La Cooperativa Integral Catalana cada cop atrau més l’atenció, no només de la gent del territori, sinó de més enllà dels mars i les muntanyes.

8477247_300x300Aquest cop volem compartir l’alegria d’haver format part del documental Projekt A, dut a terme per Marcel Seehuber and Moritz Springer, dos realitzadors independents apassionats pels moviments socials anarquistes.

Projekt A. Eine Reise zu anarchistischen Projekten in Europa («Projekt A. Un viatge a projectes anarquistes europeus»), en paraules dels seus creadors, no vol ser «una altra pel·licula més, sobre resistència i projectes». Reconeixent el valor de grans audiovisuals com Für eine andere Welt, Everyday Rebellion o Another World, ells han volgut anar un pas més enllà. Plantegen un nou enfocament centrat en aquells projectes i persones que treballen per la transició entre la societat capitalista i la postcapitalista. Una perspectiva dirigida a superar la misèria de la societat actual.

Quines són les idees i estratègies —es pregunten—, que van més enllà de la revolta i quins primers passos donen els moviments anarquistes i antiautoritaris cap a aquesta futura utopia?

D’entre els molts projectes arreu d’Europa, la CIC va ser un dels que van visitar i, en la prèvia que us oferim aquí reconeixereu a uns quants companys, a més d’un enfocament especial que fan al cas d’Enric Duran.

Gràcies per aquest treball i felicitats pel «Premi del Públic» al Festival de Múnic 2015!

Tags: , , , ,