Col·lectivització / Economia comunal

Una bona jornada amb l’Escudella Solidària a Girona

El passat dissabte 23 de gener, a partir de les 10:00 del matí, al Centre Cívic Can Ninetes de Girona, L’Escudella Solidària —en què participa la CIC des de l’Ecoxarxa Girona— va organitzar, com ja vam anunciar, una Jornada intercultural i lúdica amb l’objectiu de passar una bona estona en companyia, mostrar les sinergies que estan teixint entre entitats i col·lectius de la ciutat i explicar, a qui ho vulgui, què és l’Escudella.

Els tallers de còmic, henna i te del matí van ser molt participats, i l’espectacle infantil «Ance Itu Itua?» (de La Bambalina) va emplenar el Centre Cívic.

Al dinar del migdia es van servir més de 160 tastets d’asado argentí, cuscús i paella de verdures.

I a la tarda es va fer el concert amb la col.laboració de l’associació dels Amics de la Música de Girona (AMG), format per Double Chick, M.José Herrera-La CoteTxus Pareras i Ancas The Runner, tot acompanyat de tes, cafès i pastes.

La Jornada va durar  fins les set del del vespre, i tothom que hi va participar va valorar molt positivament el bon ambient, els tallers i les activitats infantils, el bon menjar i la bona música. En resum, una molt bona demostració que el treball conjunt entre entitats i persones —segons va valorar Xevi Villarreal —, d’àmbits i procedència diverses, «és la millor fórmula per reforçar les sinergies i tirar endavant projectes i activitats comunes que fomentin la culturització i empatia de la ciutadania cap a la realitat que vivim als nostres barris de la ciutat de Girona—.

L’equip de l’Escudella Solidària es van sentir molt satisfets per l’ evidència que projectes com el seu sumen en el respecte, la cohesió i la participació.Després d’un temps de reorganització interna de l’associació i d’adaptació als entrebancs que han trobat des de l’arribada al local del Passeig d’Olot, 68 de Girona, durant l’acte d’aquest dissabte van engegar la campanya «Arribem als 200», amb què volen captar socis que hi participin i se sumin a la continuïtat del projecte comunal.

[El vídeo ha estat realitzat pel col·laborador d’Audiovisuals CIC, el company Carlus Camps, de CCT produccions.]

 

Tags: ,

Comments are closed.