Salut

Taller d’Autogestió de la Salut al Poblet (Aurea Social)

Taller d’Autogestió de la Salut

En Sebastià Godino, es una soci cooperatiu i col·laborador de la Eco Xarxa El Poblet. Ens proposa una serie de sessions -taller relacionades amb l’autogestió de la salut on ens donarà eines a les assistentes per poder desenvolupar nosaltres mateixes de forma quotidiana sense tenir que assistir de forma obligada al terapeuta.

Mitjançant estiraments dels meridians Makko Ho o meridians d’energia i amb ajuda de tècniques orientals com digito puntura xinesa i japonesa, Shiatsu, Okido i Sotai anirem aprenent a potenciar en nostra propi poder natural d’auto curació, harmonitzant al mateix temps la circulació de la nostra energia vital (Ki, Chi o Prana) amb l’objectiu d’anar sentint-nos mes saludables i dependre cada cop menys de l’ús de fàrmacs.

Aquestes interessants sessions seran tots els dimarts de 18 a 19, 30 h a Aurea Social,(Poblet) Carrer Sardenya 263 i estan al calendari d’activitats disponible al web: auresocial.org  i tindran un cost de 10 u.m per persona participant, s’acceptarà moneda social, faircoins o euros.

Ja en tenim ganes de que comenci…

Salut i Autogestió !!!

 

Comments are closed.