Destacats / Notícies Cooperatives

Sobre el mal funcionament dels serveis web de la CIC

Com potser us hagueu pogut adonar, des del passat dimecres 8 de juny tots els serveis web de la CIC (inclòs aquest portal) han deixat de funcionar convenientment, per bé que actualment ja s’han pogut restablir.

Per una banda, un problema amb una línia de la companyia de telefonia no ens ha permès accedir per les rutes habituals als serveis interns de determinades aplicacions i a l’entorn de treball de diverses comissions. Pel que sembla, aquesta incidència ja està resolta.

Per una altra banda, hi ha un problema amb un servidor remot que fa servir la CIC per a determinats llocs web com cooperativa.cat, integralces.net o ecoxarxes.cat, entre d’altres. S’ha treballat aquests dies  per resoldre-ho i recuperar l’accés als continguts. Tot sembla indicar que no es tracta d’un problema de maquinari, així que un cop recuperat l’accés i el servei, tot hauria de funcionar correctament.

Tanmateix, des de la CICIC (Comissió d’Informàtica de la CIC) ja està previst fer una intervenció urgent per traslladar els continguts d’aquesta màquina a altres màquines més estables i amb configuracions més segures.

Us volem demanar disculpes per aquestes incidències. Partim d’unes configuracions i estructures que han quedat obsoletes amb el creixement de les nostres eines i col·lectius. Ara tractem, doncs, d’oferir una resposta tecnològica que permeti a tothom, col·lectius i persones, treballar amb els recursos necessaris en un entorn d’estabilitat i de seguretat.

Gràcies per la vostra paciència i disposició.

Tags: , , ,

Comments are closed.