Ecologia / Salut

Si regales o compres begudes,que siguin lliures…

Flor de Llibertat

Molta gent,inclosa la gent “alternativa” compra o regala coses aquest dies aprofitant el solstici d’hivern,malgrat no recolzin el consumisme capitalista.

Des de Begudes Lliures volen oferir-vos una beguda artesana per a tots el públics,feta sense alcohol,ni sucres ni bombolles produïda a l’obrador,de forma artesana  amb ingredients 100% ecològics:

Hibiscus,Gingebre i Stevia que a més de refrescar en èpoques de calor també aporta beneficis en l’hivern degut als minerals i substàncies detoxicants dels seus components. Sense excitants però amb energia, amb un gust personal i amb matisos que fan gaudir d’una beguda que si t’arriba no la oblidaràs. Estarà disponible la seva venda a la botiga de L’Espai del Poblet (Aurea Social) carrer Sardenya,263 (barri El Poblet)Barcelona,també podeu fer comandes visitant el web: https://flordellibertat.wordpress.com
O al correu electrònic: flordellibertat@cooperativa.cat

 

@begudeslliures és un projecte cooperatiu i autogestionat que investiga i promou la producció de begudes artesanes sense alcohol,sucres i bombolles.

Acepta moneda social i faircoins @integralces @Fair_Coop @Mercatcoop @CoopIntegral

 

Tags: , , , ,

Comments are closed.