Destacats / Esdeveniments

22 de Juliol: Ratsodes Contra la Gentrificació

RATSODES CONTRA LA GENTRIFICACIÓ !!!

Ratsodes de Barcelona , Resistents de la Gentrificació, Mortificats pel Capital i la Especulació, No volem ser les vostres víctimes, volem pel contrari  formar part dels vostres mals sons sobretot quan us fregueu els mans contant els cales que esteu fent tot foten fora de  Barcelona a gent com nosaltres, potser inclòs com vosaltres?  … Però és clar que la nostra condició de rosegadors socials no ens permet  estar a la vostra alçada … Us penedireu de la vostra misèria, la nostra poesia nosaltres trepés el cervell . ..

De  clients hem passat a ser RATES (així ens criden quan compren els edificis sencers, habitats). Ja no ens necessiten , ara volen tirar-nos de les grans ciutats. Però, si som RATES (per descomptat, no som “Ratos”, ni “Ritas”, ni prenem la Ruta d’Andorra o de Suïssa), també sabem organitzar-nos i mossegar.

Ara som les RATES, convocades per la flauta dels RAT-SODAS DE HAMELIN(CONTRA LA GENTRIFICACIÓ), les que sortim al carrer i la fem nostra. No necessitem gats que ens representin.

Exigim:

1. La derogació de totes les lleis del mercat. No hi ha cap llei sagrada. La mà invisible del mercat s’ha vist massa vegades fent la Ruta d’Andorra.

2. El  cessament del negoci immobiliari i de totes les maniobres especulatives. Que juguin amb el monopoly , no amb la vida de les persones.

3. La devolució dels turistes als seus llocs d’origen. Les tonalitats clares de les seves pells de civada casen malament amb els nostres bruns tons nord-africans. No s’integren: no treballen i només provoquen conflictes. Exigim que la comunitat europea es comprometi a rebre una va cabre de turistes per país.

4.la reconversió de tots els hotels,  desproveïts d’objectes (decoració indecorosa), en centres socials.

5. L’ocupació de tots els pisos turístics (ja desproveïts d’objecte), per allotjar a totes les persones que s’han hagut d’exiliar de Barcelona.

6 Impulsar l’ús veïnal dels espais i equipaments públics

7. Preservar les associacions culturals,  i els locals que ocupen de restriccions (horaris,activitats musicals, etc) i operacions especulatives (Vegin-se Gipsy Lou, el Moraïma, L’Arc de la Verge…) .No més tancaments

Tags: , ,

Comments are closed.