Destacats / Educació

Projectes d’educació lliure a CoopFunding

Coopfunding continua fent els seus primer passos com a plataforma de cofinançament lliure i cooperatiu i en aquestes darreres setmanes ja acull dos nous projectes d’educació lliure que s’han incorporat a la plataforma, que detallem tot seguit.

Espai de Vida Crisàlide. Espai d’aprenentatge lliure

El projecte de l’Espai de Vida Crisàlide, és un espai d’aprenentatge i educació lliure, que neix per poder donar resposta a les necessitats vitals d’un grup d’infants i llurs famílies per tal de poder créixer, desenvolupar-se, descobrir-se i descobrir el món, sempre des d’un respecte absolut vers la nostra essència com a éssers humans i vers les nostres necessitats autèntiques.

Crisàlide, es posa en marxa el setembre al Bages, vinculat a l’associació Irehom i està intentant aconseguir 15.000 euros per poder arrancar.

La campanya de Crisàlida té previt acabar el 12 d’agost: http://www.coopfunding.net/campaigns/espai-de-vida-crisalida/

Espai de Vida Crisàlida . Coopfunding from irehom on Vimeo.

L’Albada, espai d’educació viva i respectuosa

L’associació L’Albada treballa per a una educació viva, integral i respectuosa, així com per a una maternopaternitat participativa i dóna suport i eines a les famílies que s’hi acosten. L’activitat més regular i constant és de dilluns a divendres: L’Albada s’obre a les famílies que vulguin fer aquest tipus d’acompanyament en l’educació dels fills i filles en l’espai per a una educació viva i respectuosa.

L’Albada, encararà el setembre el seu quart any en funcionament, a Arbúcies, i està intentant aconseguir 10.000 euros, per poder sostenir el projecte i millorar les instal·lacions.

albada

La campanya de l’Albada té previst acabar el 29 de juliol: http://www.coopfunding.net/campaigns/lalbada-educacio-viva/

Des de Coopfunding, celebrem que projectes com aquests, d’educació lliure i respectuosa, triïn comptar amb el nostre suport. Convidem tothom  a fer possible les seves fites, que són les de tots els qui creiem que l’educació és un dels pilars fonamentals per a una transformació integral d’aquesta societat i dels éssers humans que hi convivim.

Tags: ,

Comments are closed.