Actualitat

PER QUÈ FER-NOS SÒCIES DE LA COOPERATIVA EL POBLET

PER QUÈ FER-NOS SÒCIES DE LA COOPERATIVA EL POBLET

Aquest 2020,any en el que veurem canviar el mon tal com el coneixíem, segurament haurem pensat quines seran les conseqüències d’aquesta situació global sense precedents.

Estem segures de que una d’elles serà que les activitats econòmiques es veuran afectades en major mesura que la que ja estem visquen en el moment present.

Per tant, totes aquelles persones que venim desenvolupant qualsevol activitat de forma autònoma es molt possible que ens caldrà unir esforços i millorar la nostra oferta de projectes mitjançant xarxes cooperatives en les que participar de forma directa i on la gestió i les seves despeses son compartides per totes les sòcies de la cooperativa de treball associat.

Es per això que durant aquesta situació hem desenvolupat eines per posar al servei de les nostres sòcies i de les que es puguin anar acostant a la nostra Cooperativa.

Botiga Virtual Cooperativa enllaçada des de https://cooperativa.cat web de bona difusió i bona gestió SEO. Espai on poder oferir bens, productes i serveis de forma directa al públic en general.

Centre Social a Barcelona, al carrer Sardenya, 263 on a part de desenvolupar-se activitats de lleure, dansa, Ioga, Capoeira,Aikido… també disposa d’espais i cabines d’us terapèutic, cuina comunitària i una terrassa amb hort urbà on gaudir del bon temps, si s’escau.

Oficina de Gestió Econòmica per fer qualsevol tràmit presencial si s’escau.

Tots aquests serveis son a l’abast de les nostres sòcies contribuint amb una quota de 30€ mensuals, abonats de forma trimestral.

Per obtenir mes detalls de la gestió de com i que fem, cal apropar-se a la seu de la Cooperativa El Poblet , qualsevol dimecres a les 16 h, on es fa l’espai d’acollida i on expliquem a la gent que assisteix la nostra pràctica i principis i on escoltem i acompanyem les vostres experiències i necessitats.

Recordem que la Cooperativa El Poblet no compta amb cap ajuda ni subvenció de l’estat, generalitat o ajuntament i que es sosté mitjançant les quotes i aportacions de les sòcies-treballadores de la cooperativa.

Contra la Precarietat, Solidaritat , Suport Mutu i Cooperativisme.

Salut i Autogestió

https://cooperativa.cat

Comments are closed.