Notícies Cooperatives / Salut

Noves acollides de l’Oficina de Salut

sspcL’Oficina de Salut ja ha començat a fer les acollides al Sistema de Salut Públic Cooperativista (SSPC) que s’impulsa des de la CIC en el marc de la revolució integral, en contínua creació i amb la participació de tothom.

Les acollides seran un espai informatiu per a persones individuals i col·lectius que vulguin saber  en què consisteix el sistema, els seus  principis i valors, com ens organitzem, com poder participar-hi… De moment, es faran en AureaSocial cada dilluns de 12 a 13 h i dijous de 16 a 17 h.

També l’acollida de l’SSPC es farà per invitació de col·lectius arreu del territori.

Els principal objectius de l’SSPC sòn:

  • Prioritzar les accions de promoció i preservació de la salut-vida en relació amb les accions terapèutiques.
  • Recuperar i incorporar mecanismes eficients de participació, on les persones i la comunitat assumeixin un rol actiu com a protagonistes del canvi de la seva pròpia realitat (autogestió).
  • Lliurar un acompanyament de qualitat, amb una medicina unificada que faci ús dels coneixements i tecnologia d’una forma adequada, basada en les necessitats i creences de les persones i el col·lectiu.
  • Construir entre tots i totes un Sistema de Salut basat en la solidaritat, la cooperació i la equitat pel bé comú.

Esperen la vostra presència i col·laboració per fer-ho possible!

cimas

Valeria i Teresa (al mig de la foto) van presentar el dies 9 i 10 de maig a Madrid l’Oficina de Salut, l’SSPC i la CIC en el transcurs d’unes jornades organitzades pel CIMAS.

Tags: ,

Comments are closed.