Actualitat

Maresme en venda. Pobles dignes

#MaresmeEnVenda #PoblesDignes

Maresmencs i maresmenques,


Ens plau convidar-vos a una ruta turística per la Vila de Premià de Mar. Com sabeu, ja fa anys que en la costa del maresme es prepara l’arribada massiva de turistes que ja no caben en la ciutat de Barcelona. Amb una meravellosa i efectiva línia de tren connectada a la ciutat comtal, i unes platges d’aigües cristal·lines i sorra fina, el maresme ha esdevingut una de les comarques mes atractives per passar l’estiu o qualsevol pont al cap de setmana. Amb uns ajuntaments venuts al capital i suficients grans superfícies comercials construïdes i en construcció a la vora del mar, per abastir les necessitats consumistes de totes i cadascuna de les persones que arriben a les viles del maresme.

Gaudim també d’amplis espais de ciment arreu dels carres dels pobles i ciutats amb poques places i zones verdes que destorbin l’activitat pròpia d’unes viles i ciutats dormitoris i turístics.


Per això i molt més, us convoquem el proper 21 d’abril a la ruta turística per un d’aquests pobles que pretén mostrar les meravelles urbanístiques, especulatives i consumistes d’un d’aquests racons del maresme. Us esperem a les 12h a l’estació de renfe de Premià de Mar. Veniu vestides per l’ocasió, amb les vostres maletes i camises de flors, càmeres i ulleres de sol, disposades a passar les millors vacances a Premià de Mar, al maresme, comarca de Vacances.

https://youtu.be/3FgNLD-6AlM

No podeu faltar!

Tags: ,

Comments are closed.