BioRegioEst / Notícies Cooperatives / Salut

L’Espai el Poblet nou projecte de productes orgànics i cooperatius

El nou projecte ubicat al local històricament anomenat Aurea Social ara l’Espai El Poblet es per fi en marxa amb productes orgànics i cooperatius per mantenir la salut i la qualitat de vida a preus molt assequibles…
Cal recordar, que ja fa un parell d’anys, l’assembla local de la Ecoxarxa el Poblet ja va acordar dinamitzar un projecte de similars característiques al que ara podem dir que ja es una realitat.

Hi podem trobar un assortit important de productes de l’horta, arròs, oli d’oliva, sucs naturals, refresc sense sucre, pa, vins, i d’altres productes artesanals i d’origen orgànic i fets per cooperatives d’arreu. Per tant ens trobem amb comerç just, sense pesticides, sense explotació i amb un alt component saludable per el nostre cos.

En una segona etapa, d’aquí a un parell de setmanes i dins del mateix espai , començaran les activitats de ioga, pilates i dansa previstes a partir de primers d’abril d’enguany.

Aquesta iniciativa està dinamitzada per El Poblet sccl, cooperativa integral que es fa fundar a l’abril del 2018 a Barcelona i que en l’actualitat està aixoplugant al voltant d’un centenar de projectes relacionats amb la salut, la formació, la bioconstrucció, l’artesania entre d’altres àmbits de l’economia sostenible i solidària.

Per conèixer amb mes detall quines coses es fan podeu visitar el seu web:

                                 https://www.espaielpoblet.com/

 

 

 

 

Comments are closed.