Cursos / Notícies Cooperatives / Salut

L’Espai de l’Harmonia ens convida el febrer a fer cuina vegetariana

Des de la cuina de l’Espai de l’Harmonia (Cruïlles, Baix Empordà) ens proposen un dels pròxims caps de setmana del mes de febrer (12-14, 19-21 i 26-28) per iniciar-nos en el món de la cuina vegetariana: en coneixerem els fonaments i com aconseguir una alimentació equilibrada a base de cereals, verdures, llegums, fruites, algues…, tot cuinant plats sans, ecològics i nutritius.

El curs serà pràctic; s’hi cuinaran esmorzars, dinars i sopars que es menjaran tot seguit, amb ingredients ecològics sempre que sigui possible. S’hi faran receptes delicioses i senzilles perquè dia a dia incorporem més plats beneficiosos per a la nostra salut i, alhora, temptem el paladar.

El curs de cap de setmana començarà divendres a les 19:00 h per preparar el sopar i s’acabarà el diumenge després de dinar.

El curs inclou un dossier amb totes les receptes de tots el àpats (esmorzars, dinars i sopars) així com la teoria yin-yang dels aliments.

Podeu anar-hi amb un acompanyant que no faci el curs i que només pagarà 60 euros per l’estada (oferta de gener i febrer, els nens tenen preus reduïts).

Espai de l’Harmonia ofereix la possibilitat de programar cursos de cuina vegetariana per al vostre propi grup en altres dates durant tot l’any.

Cal saber cuinar?

No cal tenir coneixements de cuina. Les receptes són senzilles i l’ensenyança dinàmica.

Com inscriure’s al curs?

Per inscriure-us només heu d’enviar un missatge de correu-e a espaidelharmonia@gmail.com  i reservar la plaça (capacitat màxima de la cuina: 9 persones).

Aportació: 100 euros (50% en moneda social).

cartell_cuina_gran_cat

Tags: , , ,

2 Comments

  1. Una pregunta, el curs es molt bàsic?