Esdeveniments / Sense fronteres

La CIC al Fòrum de finances ètiques i solidàries a Porto

Durant els dies 16 i 17 de gener tindrà lloc a Porto (Portugal) el Fòrum de finances ètiques i solidàries al qual la Cooperativa Integral Catalana ha estat convidada a participar.

Aquest fòrum pretén reunir diferents organitzacions, associacions i individualitats de territoris que comparteixen l’interès per establir una nova relació amb l’economia, en base a valors com el desenvolupament sostenible, la transparència i la responsabilitat social entre d’altres.

SLIDER1_c

Serà un espai obert per al debat, la reflexió i, també, una mostra de les iniciatives de caràcter nacional i internacional per afavorir la trobada entre experiències i xarxes ibèriques en el camp de l’economia alternativa i solidària.

També, han estat convidats a participar-hi companys de Fiare, Coop57, i Fair.coop, entre d’altres. Cal destacar, igualment, la participació de la cantant i membre de la CIC Sílvia Tomàs per activar la part cultural del Fòrum.

Podeu visitar el web del Fòrum i, també, veure el programa de la trobada.

Aquesta és la segona ocasió que la CIC és present a Porto, ja que els dies 15 i 16 de març de 2014  va ser convidada a fer una presentació de la Cooperativa a les jornades Soda Caustica, organitzades per la llibreria Gato Vadio de la ciutat portuguesa, junt amb l’espai Compasso i un grup d’activistes lusitans.

Porto

Tags: , ,

Comments are closed.