Actualitat

La campanya #RetornEnLlibertat d’Enric Duran s’allarga fins al 21 de maig

El grup de suport a Enric Duran ha decidit allargar tres setmanes més la campanya de cofinançament #OccupyBanking #RetornEnLlibertat fins al 21 de maig.

Entre les raons d’aquesta extensió hi ha, d’una banda, l’evolució més lenta del previst d’algunes de les accions que s’està duent a terme i a les quals cal donar un contingut més concret; d’una altra, noves oportunitats de visibilitat mediàtica que succeiran en els pròxims dies i que  podrien ajudar a donar força a la campanya.
occuppy-retorn-1024x500
Evidentment la raó principal de continuar amb #OccupyBanking #RetornEnLlibertat és que encara no s’ha arribat als objectius econòmics que es van proposar per permetre portar-la endavant. De fet, fins ara, s’ha gastat ja el corresponent a dos mesos de campanya a pesar que amb el recaptat només s’ha pogut finançar el primer mes. El #RetornEnLlibertat d’Enric Duran necessita de veritat una empenta en les properes setmanes per fer possible el pla previst per als propers mesos.
Els organitzadors agraeixen a les 50 persones que ja ha participat de la campanya amb diverses aportacions i especialment al Festival de Moià, que va recaptar 402 euros i ja estan inclosos en la xifra reunida fins al moment.

Tags: , , ,

Comments are closed.