Actualitat

22-23 de novembre: jornades sobre aigua i democràcia (tubologia)

L’aigua ja no corre pels rius sinó pels tubs: fins i tot els rius mateixos s’han convertit en gairebé-tubs. Grans planificadors preveuen el transvasament del Roine, l’enllaç de les línies elèctriques, tubs que travessen continents i ens porten el gas d’Algèria… Les grans corporacions planifiquen més i més tubs: volen tenir la població captiva i posseir el control de les aixetes.

Com conèixer millor el futur que ens espera si no fem res per evitar-ho? Quines eines tenim al nostre abast? Com podem fer sensible el conjunt de la població enfront d’aquests temes perquè pugui empoderar-se? Com ajuntar i unir les nostres massa sovint aïllades reivindicacions?

Amb temps, ironia i bon humor volem discutir-ho. També amb els millors experts europeus. També amb l’ajuda d’altres disciplines, d’altres camps.  Parlant de les alternatives que hi ha sobre la taula.

Serà dissabte i diumenge 22 i 23 de novembre, organitzat per la Xarxa per una Nova Cultura de l’Aigua (XNCA) als locals de NOVA (plaça Catalunya 9, 5è 2a, Barcelona).

logocatala_tubologia

L’assistència és lliure, però us podeu inscriure aquí.

Aquí teniu el programa definitiu en català.

I aquí el programa definitiu en castellà.

Ici le programme en français: programmeBarcelone.

Las jornades s’estructuren   en tres parts:

Dissabte 22 de novembre – de 10 a 14 i de 16 a 20

Diumenge 23 de novembre – de 10 a 13

Tags: , ,

Comments are closed.