Esdeveniments / Salut

Integral Cos ofereix espais per a terapeutes

Integral Cos i Associats (ICA), projecte cooperativista de la CIC, busca terapeutes que creguin que una altra salut és possible i que siguin afins als principis de la Cooperativa i del Sistema de Salut Públic Cooperativista. S’ofereixen sales de consulta individuals o compartides a preus socials ja que el projecte està basat en la compartició dels recursos i en l’oferiment del millor al comú.

ICA desenvolupa un projecte autònom de salut, amb el suport d’un equip de professionals de diferents àrees, amb la visió que pugui arribar a ser un node de salut del SSPC.

S’ha trobat un local amb les característiques desitjades, a l’Eixample dret. Té uns 400 m2, amb dues plantes, pràcticament llest per entrar-hi a treballar, i reuneix els requisits demanats per l’Administració —de fet, els permisos ja estan en tràmit.

A la planta baixa se situarien les zones d’ortopèdia i taller, audioprotèsics i optometristes, amb entrada directa des del carrer.
A la primera planta, que té accés directe des del carrer i un altre d’intern des de la planta baixa, hi ha la recepció, sis espais per a consultes, un despatx comú i una aula.

Equip impulsor:

  • Dos ortoprotèsics amb més de 40 anys d’experiència que portaran endavant un taller de pròtesi, amb vinculació a projectes socials internacionals, a més de formació i reciclatge.
  • Dos optometristes, que col·laboren en un projecte social internacional que a més de revisar la visió i oferir ulleres, treballaran els aspectes de salut visual des de la perspectiva natural.
  • Dues audioprotèsiques, centrades en el control de l’agudesa auditiva.
  • Un equip terapèutic multidisciplinari que tindrà les seves consultes al primer pis. Queden espais disponibles.

Per a més informació, passeu per AureaSocial els dijous al matí de 10-11,30 i demaneu per Maria Antonia Torra.

corazon-reuters

Tags: , , ,

Comments are closed.