Salut

II Jornades Cos, Ment, Cor per la Pau

Els pròxims 21 i 22 de setembre, a Can Rahull i a La Quadra, a Santa Maria de Palautordera, al peu del massís del Montseny, tindran lloc les II Jornades Cos, Ment, Cor per la Pau, que promou el col·lectiu Amics per la Pau, amb seu en aquesta població del Vallès Oriental.

Cal recordar que el 27 i 28 d’abril d’aquest 2013, organitzades per Espais per a l’Aprenentatge Col.lectiu, es van celebrar a Barcelona, a AureaSocial, dins el marc de la Cooperativa Integral Catalana, les I Jornades Cos, Ment, Cor, per fomentar l’autogestió i la transformació de la vida, unes jornades que van aconseguir un èxit sorprenent.

2ª JORNADAS CUERPO MENTE CORAZONAquestes II Jornades al Montseny neixen amb les mateixes inquietuds i amb la necessitat de continuar trobant-se i compartint experiències per a la transformació de les persones i de la vida. S’han preparat 20 tallers vivencials, des de les danses, que ens connecten a la mare Terra, passant pel ioga, el tai-txi…, fins a experiències emocionals, constel·lacions familiars, etcètera, a més de conferències, documentals i alguns concerts.

Com diuen els organitzadors a la presentació del programa: «Esperem que aquesta trobada ens multipliqui, que vingueu de totes les contrades d’aquesta terra i de més enllà i que com rius cabalosos flueixin arreu, trobades com aquestes, des del més noble lliurament i generositat. L’essència de “Cos, Ment, Cor” es lliure i per tant, pertany a tothom. A Santa Maria de Palautordera, en el dia mundial de la Pau, el 21 de setembre, es vol fer una “Festa per la Pau i per la vida”. Esperem la vostra activa participació. Volem celebrar la màgia de l’aprenentatge compartit amb amor i alegria. Us hi esperem!».

Informacions d’interès:

Els tallers són per donació (cadascun des de la seva responsabilitat abonarà el que vulgui al finalitzar-lo, per a això a casa sala hi haurà una caixa de donacions).

No hi ha inscripció prèvia (si no hi hagués lloc per a la persona en algun taller perquè és ple, hi haurà facilitadors que li’n recomanaran un altre en el mateix horari).

Per a contacte:

No cal inscripció prèvia.
Tel: 93 848 00 24
josepjacintmarti@gmail.com / evapasalodos@hotmail.com
FacebooK: https://www.facebook.com/events/1417270405159135/

Descarregueu-vos el programa de les Jornades en aquest vincle: II Jornades Cos, Ment, Cor.

Comments are closed.