Destacats / Notícies Cooperatives

Ha mort el company i amic Txema Labios

El company i amic Josep Maria Labios, en Txema, ha mort aquest passat dissabte 21 de gener, de forma sobtada, a l’Hospital de Bellvitge, als 61 anys.

Soci de la Cooperativa Integral Catalana (CIC) des de l’any 2012, de seguida va destacar per la seva amabilitat i disposició a col·laborar i, especialment, en el naixement i desenvolupament de la Cooperativa d’Instal·lacions i Rehabilitacions Integrals (CIRI), donada la seva llarga experiència en tasques d’aquestes característiques.

La CIRI, que es definia com un projecte autònom d’iniciativa col·lectivitzada (PAIC) de la CIC, no tenia ànim de lucre, treballava Sense intermediaris i era respectuosa amb el medi ambient. Formada per professionals acreditats i amb una llarga trajectòria laboral, com en Txema, ajustava molt els preus, admetia moneda social en els pagaments i fins havia creat un espai de formació per a professionals i per a gent jove que volgués aprendre oficis.

En Txema era una gran amant de la natura i sempre estava a punt per ajudar els altres. El recordarem sempre i estarà present en els nostres pensaments i en els nostres cors.

La cerimònia de comiat d’aquest amic i company tindrà lloc aquest dilluns 23 de gener a les 10:30 h del matí al tanatori-crematoi de l’Hospitalet de Llobregat (Camí de Pau Redó, s/n).

Tags: ,

Comments are closed.