Actualitat / Cursos

Formació en cuina vegetariana, amb base macrobiòtica, a l’Espai de l’Harmonia

Print Friendly, PDF & Email
A partir d’aquest mes de gener s’inicia a l’Espai de l’Harmonia a Cruïlles (Baix Empordà) un taller formatiu de cuina saludable vegetariana amb base macrobiòtica impartit pel Matthias Hespe. Aquest taller formatiu serà continu i mensual.

En aquest taller  de 10 caps de setmana per any es treballaran —sense que calguin coneixements de cuina macrobiòtica—, i en un primer nivell d’abordatge, els conceptes principals de la macrobiòtica amb plats vegetarians fets productes de temporada, ecològics i de proximitat.

El taller es continu 10 mesos x any. Cada tallerista pot fer els que vulgui i quan se’n facin 10 es lliurarà un diploma, per bé que hom els pot fer amb el temps que vulgui: si triga 3 anys se li lliurarà el diploma al cap de  3 anys.

Matthias Hespe és professor, conseller i cuiner macrobiòtic amb 25 anys d’experiència, format a l’escola macrobiòtica Cuisine et Santé de Sant Gaudens (Alta Garona).

El taller es podrà pagar amb un 30% en moneda social, per bé que hi ha altres possibilitats de descomptes.

Taller Cuina jpg
Share Button
Comparteix això:Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on Reddit0Digg thisEmail this to someone
Tags: , ,

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE