Destacats

Fem insubmissió fiscal en suport a la CIC amb CoopFunding

Ja estem en plena campanya de la declaració de la renda sobre l’IRPF (Impost sobre la Renda de les Persones Físiques). Com ja es va fer l’any passat, des de la Cooperativa Integral Catalana recolzem la campanya promoguda per les oficines de desobediència econòmica —sobre les quals també pots trobar més informació al web de Derecho de rebelión—, que promouen una insubmissió fiscal del 25% de la declaració.

Si vols fer insubmissió fiscal aquest 2014 i destinar els recursos que no vols pagar a l’Estat cap a projectes autogestionats que siguin útils per cobrir necessitats reals, a la Cooperativa Integral Catalana promovem la insubmissió fiscal i ens comprometem a gestionar aquests recursos pel be comú, seguint els nostres principis i els objectius definits en assemblea aquest curs.

Pots realitzar la teva aportació a la CIC en el marc d’aquesta campanya de Coopfunding.

Per fer-ho escull «col·labora ara», posa la quantitat lliure que correspongui a la teva acció desobedient i escull «Altres formes de pagament». Rebràs un correu, electrònic, en el qual hauràs de triar la 5a opció: transferència bancària a la campanya d’insubmissió fiscal.

A Catalunya pots demanar més informació a:

Oficina de Desobediència Econòmica de Barcelona

Aurea Social
Carrer de Sardenya, 263, Barcelona.
juridica@cooperativaintegral.cat
Dilluns i Dimecres de 17:00 a 20:00 h.
Divendres de 10:00 h a 14:00 h.

També pots trobar més informació al Manual de desobedienica económica, en la seva darrera edició de 2013.

En qualsevol cas, la insubmissió és una decisió lliure i cadascú ha d’escollir la quantitat que pugui i vulgui assumir.

 

 

 

 

Tags: ,

Comments are closed.