Audiovisuals / Projectes / Revolució Integral

El nou disc de Sílvia Tomàs Trio necessita el nostre suport

La cantautora Sílvia Tomàs, Guillem Boada i Mateo Martínez preparen un nou disc d’estudi i necessiten el nostre suport, via microfinançament, per poder tirar-lo endavant! «Següent pas», el nou projecte de Sílvia Tomàs Trio, parteix de les cançons escrites per la cantautora, acompanyada dels músics Guillem Boada al teclat i Mateo Martínez a la guitarra flamenca. Aquests tres músics ja fa tres anys que caminen i treballen conjuntament amb l’objectiu de compartir el que senten, pensen i viuen a través de les lletres i la música.

Ara tots tres senten les ganes i la necessitat de treure un nou disc titulat «Següent pas», un recull de 12 cançons i de moltes vivències, que editarem de forma autoproduïda i cooperant amb altres projectes propers i afins. Aquest treball quedarà publicat sota llicència Creative Commons.

Una de les cançons que integren el disc ja la van presentar: «Carta a Kobane», un homenatge a la lluita al Kurdistan sirià a través de la interpretació de les paraules d’una miliciana kurda a la seva mare.

En aquest nou treball, que tenen previst presentar a finals del 2016, comptaran amb la col·laboració sentida d’altres músics com Ruth Barberan a la trompeta, Clara Unzeta a la viola, Sisu Coromina al saxo, Manu Barandiaran al violoncel i, potser, algú més encara per concretar.

Tags: , ,

Comments are closed.