Actualitat / Cursos / Educació

Darreres places per a la Formació en Educació Viva Anual a L’Albada

Aquesta formació està enfocada a professionals de l’educació formal o alternativa, a l’entorn docent i a d’altres persones que tinguin relació o interès en l’acompanyament integral a les persones.

Format Anual 2016-2017

a65d84bf-a512-4b78-89e7-1c7968f36710Aquesta formació cerca aprofundir en la nostra mirada, en el nostre lloc com a acompanyants de processos de vida. Reconeixent la importància de les emocions per tal d’acompanyar-les amorosament, amb infants i adolescents. Observant el valor dels conflictes. Mirem l’adolescència des d’un nou lloc.  Oferim un dia sencer per a donar espai i mirada al nostre nen interior. Observarem les creences que ens limiten i aquelles que ens donen ales. Valorarem la importància dels límits interns i externs. Mirarem l’agressivitat en algunes de les seves variants i com acompanyar-la. Proposarem una nova mirada en la sexualitat, deconstruirem el gènere honrant les nostres parts femenina i masculina. Explorarem l’aprenentatge integral en les diferents etapes. Reflexionarem sobre models organitzatius, estructurals i economics. El valor del grup.

Inscripcions

Envieu un correu-e amb el vostre nom, cognoms i telèfon a albadaformacio@gmail.com  per a la preinscripció, i escriviu a l’assumpte del missatge «Inscripció formació» i en uns dies rebreu el qüestionari i el número de compte on formalitzar la reserva de la vostra plaça.
Horaris ( matins i tarda. per dinar podem dur carmanyola)
De 10:00 h a 14:00 h sessió de matí.
De 15:30 h a 19:30 h sessió de tarda.
Dates
Novembre  dissabte 12
Desembre  dissabte 17
Gener        dissabte 21
Febrer       dissabte 18

Març          dissabte 18
Abril          dissabte 22
Maig          dissabte 20
Juny          dissabte 17

Al blog de L’Albada hi trobareu tota la informació, especialment els dies i horaris d’aquesta formació i el cost de la mateixa.
Tags: , ,

Comments are closed.