Destacats / Notícies Cooperatives

Comunicat de suport per al #RetornEnLlibertat d’Enric Duran

En el segon aniversari de la seva marxa a la clandestinitat 
#RetornEnLlibertat

Aquest 12 de febrer ha fet dos anys des que el company Enric Duran, activista i membre impulsor de la Cooperativa Integral Catalana, va marxar a la clandestinitat, després de decidir no presentar-se al judici farsa al qual estava convocat. Un judici en què tots els testimonis de la defensa van ser rebutjats sistemàticament, mentre la fiscalia manté la petició de 8 anys de presó, i on va quedar clar que no hi havia cap garantia que permetés aclarir els fonaments pels quals l’Enric va expropiar i socialitzar 492.000 euros de 39 entitats bancàries.

Durant aquest dos anys l’Enric ha continuat participant a la CIC, recolzant l’activitat de diferents comissions i impulsant d’altres projectes, amb les dificultats i limitacions que comporta fer-ho de manera virtual per Internet.

Actualment, l’Enric es troba immers en el procés d’organitzar la campanya del seu retorn a casa, #RetornEnLlibertat, amb el suport a partir d’ara d’un equip presencial d’activistes que s’està engegant arran de la crida feta pública el passat 28 de gener.

Una de les nostres prioritats per a aquest 2015 és el retorn en llibertat de l’Enric, amb el compromís d’ajudar en tot el que puguem i contribuir a fer-ho possible. De la mateixa manera, animem a la creació de grups de suport en el territori per poder estendre la solidaritat i col·laborar amb la campanya de retorn.

En el camí de la nostra llibertat i cap a l’autonomia de les comunitats humanes, és del tot inadmissible i obsoleta la pervivència del privilegi bancari de creació del diner del no res i el model d’estat-nació que el recolza.

Tothom pel #RetornEnLlibertat del nostre company Enric Duran.

Cap desobedient a la presó o a l’exili!

Cooperativa Integral Catalana

Cal Riera (Colònia Manent, Puig-reig), 22 de febrer de 2015.

RETORNENLLIBERTAT_CATcolor

 

Tags: , ,

Comments are closed.