Actualitat

Butlletí Informatiu de la Cooperativa Integral Catalana

Agenda
19 d’octubre: Presentació de l’Ecoxarxa Empordà a la comarca de l’Alt Empordà, dimecres a les 19:30h. (Ecoxarxa Empordà)

20 d’octubre: Trobada del Node 5 i Reunió de la comissió de promoció de l’intercanvi, al local de Plaça Catalunya núm.6, el dijous a les 19:00h. Més info a: l’enllaç.
(Ecoxarxa Barcelona)

20 d’Octubre: Xerrada sobre cooperativisme i moneda social: Eines per una democràcia directa a càrrec de’n Dídac Costa, i de’n Gorka, el dijous a les 19.30h a l’Ateneu igualadí.(Ecoxarxa de l’Anoia)

22 d’Octubre: Jornada de Formació en la gestió assembleària productiva, a càrrec de Teresa Vàzquez. El dia  de 10:00h a 17.30h. Al CSA La Maranya. Carrer del parc nº14. Casc Antic de Lleida. (Ecoxarxa de Lleida)

23 d’Octubre: Assemblea general de Ca l’Afou(Vallbona d’Anoia) Diumenge  de 17:00h a 23:00h. Tot els dissabtes k-feta i chill in a l’Ecobar de Ca l’Afou. Contacte: calafou@marsupi.org. (Ecoxarxa de l’Anoia)

24 d’octubre: Assemblea permanent de la CIC, Dilluns, de 19:00h a 21:00h. Al local de plaça catalunya a Barcelona. (Ecoxarxa del Barcelonès) Per veure o proposar punts per l’ordre del dia linkeu: aquí.

29 d’Octubre: Assemblea general d’Unidos Contra la Injusticia Hipotecaria; el dissabte de 18:00h a 21:00h al local: Eh!Com Vulguis! Carrer de la Mare de Déu de Montserrat 10 baixos, l’Hospitalet de Llobregat.

1 de Novembre: 11a Fira d’Intercanvi del Montseny i 3a Fira de Viladrau. Dimarts de 11:00h a 16:00h (per establir paradeta a les 10:00h) a Carrer Pare Claret (al costat de la Plaça Major) – Viladrau. (Ecoxarxa Montseny). Més informació a: calendari
Del 30 d’Octubre a l’1 de Novembre: Trobada Catalana del 15-M a Ca l’Afou: Reflexió Conjunta de les linies d’acció i de les estratègies del moviment: més info.

 

Darreres Actes:

– Acta Jornada Assembleària a Terrassa, Ecoxarxa del Vallès Occidental: enllaça l’acta

– Acta Comissió de Promoció de l’intercanvi [NODE 5](06/10/11): aqui

Tasques Pendents:

*Dinamitzar la comissió d’intercanvis, per fer crèixer els intercanvis entre els i les participants de la CIC i les ecoxarxes.

*Dinamitzar la comissió de treball comunitari, per fer crèixer la participació amb treball comunitari dels i les sòcies, de manera que es pugui cobrir més necessitats de productores i alhora fer viable la renda bàsica.

*Dinamitzar campanyes de crowfunding, és a dir de campanyes de captació de fons a la xarxa, per tal de fer viable la nostra iniciativa i d’altres iniciatives que formen part de la CIC.

*Reforçar la comissió de gestió econòmica, perquè pugui afrontar la participació i les necessitats creixents dels i les cooperativistes.

*Dinamitzar la coordinació de centrals de compres per poder consolidar l’enxarxament entre les centrals de compres, les productores i les artesanes de la CIC.

*Dinamitzar el nou projecte de la cooperativa de crèdit assembleària i sense interessos que persones de la CIC i gent del 15-M estem construïnt.

Convocatòries per les properes Jornades assembleàries; especifiquem les dates per celebrar les JJAA amb antelació per tal d’evitar coincidències en les programacions d’activitats i reunions.

* XVII Jornada Assembleària a Solsona (Solsonès: 11-13 de Novembre). Link a l’ordre del dia: https://cooperativa.ecoxarxes.cat/pg/pages/view/61657

* XVIII Jornada Assembleària (Actualment, sense ubicació concreta)del 3 al 6 de Novembre.

* Contacte: cooperativa@ecoxarxes.cat
* Web: www.cooperativaintegral.cat
* Xarxa social: https://cooperativa.ecoxarxes.cat/
* Tríptic informatiu: https://cooperativa.ecoxarxes.cat/pg/file/read/54163/v2cat-triptic-difusi-cooperativa-integral-catalana
* Llistat de ecoxarxes i nuclis locals: https://cooperativa.ecoxarxes.cat/pg/pages/view/44165/
* Llistat de centrals de compres: https://cooperativa.ecoxarxes.cat/pg/pages/view/30433/
* Sistemes d’intercanvi comunitari: http://www.ces.org.za/http://intercanvis.net

Tags: , , , , ,

Comments are closed.