Actualitat / Col·lectivització / Revolució Integral / Sense fronteres

8 d’octubre. Crida internacional per defensar la ZAD

El 8 d’octubre, desenes de milers de persones es reuniran a la ZAD (Zone a Défendre de de Notre-Dame-des-Landes), a Nantes (Bretanya) per demostrar que la determinació del moviment és més forta que mai. Per honrar les passades lluites dels pagesos, hi serem amb bastons de fusta per caminar i deixar-los a la zona, com a mostra del nostre compromís de tornar i recollir-los de nou si cal. També aixecarem una sitja, construïda per dotzenes de fusters durant l’estiu, que s’utilitzarà com a base, en el cas que s’intenti dur a terme el desallotjament.

Durant els últims tres anys, la ZAD ha estat un extraordinari laboratori de noves formes de vida, arrelades en la col·laboració entre la totalitat dels que conformen la diversitat d’aquest moviment.

Ara, tota la zona està amenaçada de desallotjament per iniciar la construcció d’un absurd aeroport. El primer ministre Valls ha promès una operació especial aquest mes d’octubre per desallotjar qui hi estigui vivint, treballant, construint o llaurant a la zona.

Fem una crida a tots els grups i moviments internacionals a acudir el 8 d’octubre a la zona a mostrar-hi la solidaritat amb la ZAD a través d’accions en els propis pobles i ciutats dirigides al govern francès o a la multinacional Vinci.

L’aeroport no serà construït. La vida a la ZAD continuarà florint!

Vegeu totes les informacions pertinents al web de la ZAD.

Tags: , ,

Comments are closed.