Actualitat / Economia comunal

6 de maig. Primera assemblea oberta del node català de FairCoop

Aquest pròxim divendres 6 de maig tindrà lloc a La Base (al número 10 del carrer d’Hortes, al Poble Sec, de Barcelona) la primera assemblea oberta del node català de FairCoop, la cooperativa de la Terra per a l’equitat econòmica.

A dos quarts de sis de la tarda es parlarà sobre »FairCoop i la Moneda Justa», en què es farà la presentació, oberta a preguntes, sobre aquestes noves eines postcapitalistes.

A les set hi haurà l’Assemblea Oberta, la primera assemblea presencial itinerant del node català de FairCoop.

La FairCoop és una cooperativa oberta mundial creada per a unir els pobles autogestionats i cooperatius i reequilibrar l’injust sistema econòmic antidemocràtic actual i crear un nou sistema economic internacional al marge de bancs i governs, amb monedes i mercats gestionats per les persones, en assemblea oberta.

També es creen les estructures bàsiques per sostenir el procomú, entés com a coneixement obert, i els sistemes de suport mutu col·lectiu, aixi com el desenvolupament de la infraestructura tecnològica per al bé comú i les eines col·lectives. Aquesta organització oberta ofereix ja la moneda justa (Faircoin) i moltes altres eines per sortir del capitalisme de forma ràpida i autogestionar-se col·lectivament.

FairCoop-LaBase_cartell

Tags: , , , ,

Comments are closed.