Cursos / Esdeveniments / Salut

6-15 de Juliol. Deu dies de desintoxicació amb la macrobiòtica a l’Espai de l’Harmonia

L’Espai de l’Harmonia, a Cruïlles (Baix Empordà), ens proposa del 6 al 15 de juliol, deu dies de desintoxicació amb la macrobiòtica, una estatge dirigit per Matthias Hespe (EspaiCuinarSa).

Menjant 10 dies cereals integrals amb uns aliments específics i te, pots notar un gran canvi en el teu estat físic, mental i psíquic. Matthias ens acompanyarà i ajudarà en aquesta experiència única.

Si fas la desintoxicació de 10 dies, pots sentir amb el teu propi cos el benestar físic, menjant solament cereals i específics.

Es realitza una consulta privada i el seguiment dels 10 dies per 50€.

En aquests 10 dies, s’inclou conferències sobre la Macrobiòtica, es fan excursions, classes de ioga, visites culturals i es va a la platja.

Les receptes es preparen junts amb aliments d’efecte moderat sobre el cos i de producció ecològica, que no provoquen reaccions extremes en el nostre cos, per obtenir la salut i conservar la salut més fàcilment. Es preparen plats típics i fàcils i d’aquesta manera es presenten els aliments, condiments i  amaniments bàsics de la cuina macrobiòtica (miso, algues, gomasi, cereals integrals, verdures, llegums, fruits, salsa de soja, etc.).

La cuina macrobiòtica no té solament un efecte positiu per a la salut, també té un efecte en el comportament i el consum és més sostenible per a l’entorn, la societat i la naturalesa. Si comenceu amb la macrobiòtica, fareu un pas molt gran per tenir més autonomia i independència en la vostra vida.

Cuinar i escollir els aliments seguint les tècniques i coneixements macrobiòtics és la base per tenir un cos saludable. La salut és el nostre tresor més gran, que fa falta guardar en bones condicions perquè podem realitzar els nostres somnis amb una llibertat personal i desenvolupar la nostra personalitat i caràcter en harmonia amb el nostre entorn.

Si voleu saber com podeu realitzar les set condicions de la salut com a base del vostre creixement personal, els tallers de macrobiòtica us donaran tot el necessari.

reces_desintoxicacio

Matthias Hespe: cuiner, professor i conseller de cuina macrobiòtica amb 25 anys d’experiència. Ha rebut un diploma (4. DONEN) de l’escola Macrobiòtica Cuisine et Santé a Saint Gaudens, França (fundador René Lévy).

Des que va arribar a Girona 2001 s’ha dedicat a impartir tallers pràctics i teòrics de cuina Macrobiòtica, cuina vegetariana, cuina japonesa i altres monogràfics.

Cap de cuina (cuina macrobiòtica) al Centre Ecològic de Llémena (CEL) a Granollers de Rocacorba entre 2002 i 2009.

Col·laboració amb diversos grups de Centre Cívics com a professor de tallers de cuina des de 2005 fins a actualitat.

Col·laboració amb CARITAS Girona com a professor de tallers de cuina del CDA Girona, Salt i Palafrugell des de 2013 fins a actualitat en el projecte “Salut i crisi” de *Dipsalut: “alimentació i cuina econòmica i saludable” i “Alimentació infantil: de 6 mesos a 11 anys “.

Fundador i Gerent de l’Espai Cuinar Sa, espai de cuina Macrobiòtica, formació i assessorament d’alimentació i salut, Girona.

Contacte: espai@cuinar-sa.es – www.cuinar-sa.es

 

Tags: , , , ,

Comments are closed.