Revolució Integral

29-31 de maig. IV Trobada de cooperatives integrals a Salamanca

Un any més, ens tornem a trobar per compartir experiències, coordinar-nos i enfortir la Xarxa en la IV Trobada de Cooperatives Integrals.

En aquesta ocasió l’amfitriona serà l’ecoRED Salamanca, que ens acollirà del 29 al 31 de maig a Monleras (Salamanca). Celebrarem aquesta trobada en diferents espais del poble que ens han cedit per a aquesta ocasió, buscant convertir-los en un espai obert, autogestionat i assembleari, pel que volem convidar-vos a participar activament i construir-ho entre totes.

La Xarxa de Cooperatives Integrals es comença a teixir al maig de 2012, a partir de l’experiència de la Cooperativa Integral Catalana i cada vegada són més les persones que decideixen autoorganitzar-se per construir diverses formes de vida més humanes, autònomes i coherents.

Ens organitzem des de la base, en els Nuclis d’Autogestió Local dels barris o dels pobles i en les ecoxarxes bioregionals. Com a Cooperatives Integrals, en cada punt del territori, ens unim per cooperar i compartir estratègies i eines comunes.

Durant la trobada, s’habilitarà l’Espai desatès d’Intercanvi. Hi podreu intercanviar qualsevol bé, coneixement o servei, de la manera en què lliurement acordeu.

Voleu assistir a la trobada?

Ompliu el formulari d’inscripció. El termini d’inscripció es tancarà el diumenge 24 de maig.

Apunteu-vos-hi al més aviat possible per facilitar la logística!

I recordeu que encara que no formeu part d’una Cooperativa Integral, també podeu venir i participar-hi.

Detalls de la convivència

S’està intentant ajustar el preu per als àpats així: 1 unitat monetària per als esmorzars, 3 unitats per als dinars i 3 per als sopars. Es podrà pagar en euros, moneda social (CES) o mitjançant intercanvi (imprescindible acordar-lo amb l’ecoRED Salamanca). Recordeu portar els vostres plat, got i coberts. El menú serà vegetarià.

Encuentro_Monleras

L’allotjament és gratuït però haureu de portar el vostre sac i una estoreta. Si algú té necessitats especials per dormir que ho comenti als més aviat possible.

Com arribar-hi?

Mapa: en preparació.
A més, hem creat un esdeveniment per a compartir transport: http://xurl.es/transporte4encuentro

+ Informació a:

web: http://cooperativasintegrales.net
correu: encuentrocooperativas@riseup.net
telèfon: [+34] 923 606 428

Tags: , ,

Comments are closed.