Destacats / Economia comunal

27-30 d’octubre al Brasil. La CIC a la III Conferència Internacional de monedes socials i complementàries

Els pròxims dies del 27 al 30 d’octubre se celebrarà, a la Universitat Federal de Salvador de Bahía (Brasil), la III Conferència Internacional de monedes socials i complementàries.

La Cooperativa Integral Catalana hi serà present amb la participació d’en Jordi Flores, membre de la Comissió per a la Promoció de l’Intercanvi i la Moneda Social, que ha estat convidat a fer una presentació sobre el sistema monetari català, des d’una visió alternativa, basada en l’experiència de la CIC i de les ecoxarxes. Aquesta presentació tindrà lloc el dijous 29 d’octubre en el context del tema «Contextual differences and lessons from experiences».

Enguany es realitzaràn 40 ponències, per part de destacats economistes internacionals i organitzacions de l’economia social i solidària. Els primers tres dies es dividiràn en diversos plenaris, sessions de presentacions, sessions obertes i activitats culturals.

S’ha organitzat un club d’intercanvi i el darrer dia es realitzarà una visita a Matarandiba, a la illa Itaparica, per conèixer la comunitat Vivetur que pràctica l’economia solidària promocionant el turisme respectuós per mitjà d’una moneda local.

Tags: , , ,

Comments are closed.