Cursos / Educació / Esdeveniments

27-30 de desembre. VI convivències per a adolescents al Mas Franch

Print Friendly, PDF & Email

Del 27 al 30 de desembre tindran lloc al Mas Franch, a Sant Feliu de Pallerols (Garrotxa), les VI Convivències per a adolescents, unes convivències autogestionades de forma assembleària per adolescents, mares i pares i acompanyants. Les famílies  interessades poden rebre informació i insciure-s’hi abans del 12 de desembre si escriuen al correu-e convivencies@cooperativaintegral.cat.

Les Convivències per Adolescents van néixer a l’Oficina d’Educació de la Cooperativa Integral Catalana, començant per la primera experiència la Setmana Santa del 2013, tot oferint un nou repte als adolescents per tal de crear vincles i afinitat a través de l’acompanyament respectuós, la llibertat i la participació i posar en pràctica vies alternatives i d’autogestió a través de la convivència i la compartició en diversos espais comunitaris i projectes on es viu aquesta experiència.

La participació d’adolescents des de l’inici fins avui ha anat creixent molt satisfactòriament, tant pel nombre de nois i noies com pel lligam i la implicació que s’ha creat amb el grup d’adolescents, els acompanyants i els parents.

Ara mateix s’estan preparant amb molta il·lusió les VI Convivències que anunciem avui.

En aquests moments hi ha dos grups de convivències, amb diferents necessitats: un grup d’adolescents més joves, que s’anomena GRUP DE JOC, i que són unes convivències autogestionades de forma assembleària per adolescents, mares i pares i acompanyants; i, recentment, arrel de les últimes convivències d’estiu, s’ha format un grup d’adolescents més grans, que s’anomena KRUB DE DEVAD, i que s’autogestionen amb el suport puntual de mares i pares, i del/la acompanyant.

CONVIVÈNCIES ADOLES (1)

Foto aloles

Share Button
Comparteix això:Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on Reddit0Digg thisEmail this to someone
Tags: , ,

One Comment

  1. Pingback: VI Convivències Adolescents al Mas Franch | L A _C I R A N D A

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE