Assemblea Permanent / Notícies Cooperatives

19-0. Preparem l’Assemblea Permanent de la CIC

El pròxim 19 d’octubre tindrà lloc a AureaSocial l’Assemblea Permanent de la Cooperativa Integral Catalana (CIC). Com alguns de vosaltres ja sabeu s’han decidit alguns canvis importants en el funcionament que hem de tenir en compte alhora de preparar les Permanents i que ens haurien de permetre continuar millorant les assemblees de la CIC. Us en fem recordatori, doncs, especialment per als qui no en teníeu notícia o no us n’havíeu assabentat.

D’acord amb el procediment d’assemblees Permanents (baixeu-vos, en aquest vincle, aquest arxiu), el mes de juliol es van aprovar uns nous terminis i manera de fer a l’hora de recollir les propostes de punts per l’ordre del dia (podeu ampliar informació llegint les pàgines 2-4 d’aquest procediment en l’arxiu que us haureu baixat).

El pròxim dilluns 5 d’octubre es tancarà la recepció de propostes de punts de l’ordre del dia per a l’Assemblea Permanent d’aquest octubre (és a dir, 15 dies abans de l’assemblea). Cal que envieu les vostres propostes a coordinacio@cooperativaintegral.cat, tot emplenant la plantilla que trobareu aquí: Formulari propostes per Permanent-1-2. Us recordem que, per raons operatives, les propostes enviades més tard podrien ser traslladades a una Assemblea Permanent posterior.

El pròxim dilluns 12 d’octubre (és a dir una setmana abans de l’Assemblea) s’enviarà l’ordre del dia final amb tota la informació i documents adjunts necessaris, per manera de donar temps a tothom per assimilar i valorar la informació que es tractarà a la Permanent.

Us recomanem, doncs, que llegiu aquest procediment d’Assemblees Permanents de cara a facilitar el funcionament de la pròxima trobada. A més, aquest mes d’octubre, ja tenim previst iniciar les sessions de capacitació en Assemblees Permanents i sobre dinàmiques assembleàries (amb la Nur), i de les quals us informarem properament.

Salut i gràcies per la vostra col·laboració!

L'Assemblea Permanent de la CIC se celebrarà el pròxim 19 d'octubre a AureaSocial.

L’Assemblea Permanent de la CIC se celebrarà el pròxim 19 d’octubre a AureaSocial.

Tags: , ,

Comments are closed.