Col·lectivització / Destacats / Ecologia / Economia comunal / Notícies Cooperatives

12 d’octubre: 1a Jornada Cooperativista d’Arbúcies

El pròxim dimecres 12 d’octubre la plaça de la Vila i el Museu Etnològic La Gabella, a Arbúcies (la Selva) —a cavall entre el Montseny i les Guilleries—, acolliran, sota l’organització de l’Ajuntament, amb el suport del Rebost de la Cooperativa Integral Catalana i l’Oficina de Canvi (CIC), la 1a Jornada Cooperativista i una Fira d’Economia Social.

Des de les 09:00 h del matí hi haurà parades a la plaça de la Vila dels productors de la bioregió nord de la CIC i de diverses ecoxarxes, amb moneda social i faircoin (hi haurà Taula de Canvi), i punts d’acollida de les cooperatives i establiments col·laboradors, entre els quals —a més de la CIC—, Faircoop, 13 Bruixes, Som Energia, Guifi.net, Coop57, Trafad, Bar-Restaurant El Centre, Economia Social i Solidària, La Veganeria…

Programa

Al Museu Etnològic La Gabella:

11:00 El comunal. David Algarra ens parlarà del seu llibre El comú català.

12:00 Què és la moneda social? Es parlarà dels «ecos» i dels sistemes de crèdit mutu regionals: les ecoxarxes i les cooperatives integrals.

13:00 Qué són la FairCoop i el Faircoin? Conferència sobre la «cooperativa de la Terra per a una economia justa» i les noves eines postcapitalistes.

A la plaça de la Vila:

16:00 Espectacle infantil amb el pallasso Lo Biel.

17:00 Acte institucional sobre la Xarxa de Municipis per l’Economia Cooperativa, Social i Solidària.

18:00 Concert de Sílvia Tomàs Trio, que presentaran la «Carta a Kobane».

jjcc_cartell_v8

 

Tags: , ,

Comments are closed.