Actualitat / Economia comunal / Esdeveniments

11 d’abril, fires mil: Anoia, Garrotxa…

La primavera esclata en diverses formes i colors arreu del territori i és un moment propici per veure’ns i compartir noves després de la letargia de l’hivern.

A Vallbona d’Anoia

 

Vfira2015-01I aquest disssabte 11 d’abril sembla que comencen a florir fires arreu. D’entrada, l’Ecoxarxa Anoia celebra, al carrer de les Delícies, a Igualada,  a partir de les 10:00 del matí, la V Fira Integral d’Intercanvi i Moneda Social, que comptarà amb una exposició de productes locals, una xerrada sobre moneda social i un dinar popular, a més d’un concert, a les 23:00 h, a Vallvona d’Anoua, d’Afolkalèptica.

Fira Entitats a MontagutA Montagut

Igualment, el mateix dissabte, des de les 09:30 h del matí, organitza la IV Fira d’entitats i VII Mostra de productes agroecològics, a més del I Mercat Local,  a Montagut (Alta Garrotxa), on podrem veure a les 12:00 una exhibició de tala de fusta, a les 13:00 h una trobada de cultura popular i, per dinar, a les 14:00 h, la Calçotada Popular, amb el 6è Combat de Corrandes de la Garrotxa a les 16:30 h i un concert a les 20:00 h amb AfterKombat i Josep Maria Cantimplora.

La calçotada popular serà al voltant de les 14h; constarà d’amanida ecològica, calçots -amb la seva salsa- i botifarra del poble amb fesols. Pa local, aigua, vi d’Espolla i cafè inclosos en el preu de 12 euros. També hi haurà alternativa vegetariana per tots aquells que la demanin. Podeu fer les reserves a combatdecorrandes@gmail.com. No badeu que els tiquets són limitats!

Per cert, l’organització, La Greda, s’ha vist obligada a canviar el lloc on feia la calçotada habitualment (el Firal d’Olot), degut a que el nou Pla d’Usos del Firal aprovat recentment prohibeix cuinar-hi (!). És per això que la organització ha decidit aprofitar el canvi d’emplaçament per a millorar el format. Enguany, l’Assemblea de Joves de la Garrotxa (AJG), el grup de Joves de Montagut i la Greda s’han coordinat per dur a terme (conjuntament i al mateix dia) els dos actes de cultura popular més concorreguts i importants de la Garrotxa: el 6è Combat de Corrandes i la 13a Calçotada Popular.

Tags: , , ,

One Comment

  1. La Fira de l’EcoxarxAnoia es fa a IGUALADA, al carrer de les Delícies 29-31!!!